gold-wing.huGold Wing 2013

Gold Wing 2013




Megérkezett a legújabb Gold Wing - GL 1800 F6B

 

 

 

 

 

 

Gold Wing 2012

 

 

 

 

 

 

Túraterv, bármerre mennél is



Nagy híreink vannak, eljött az ideje, hogy bemutassuk az új 2012-es Gold Wing-et. A Honda receptje egyszerű: Indulj ki a világ legjobb túramotorjából, javíts rajta és már kész is a legújabb Gold Wing. Az első, ami szemet szúr, az az új karosszéria, mely a túravilág legjobb motorját és alvázát rejti. Ha tüzetesebben megvizsgáljuk a gépet, akkor felfedezhetjük az audiórendszer nagyszerű újításait a navigációs rendszert és természetesen a Gold Wing kényelmet is. Olyan új funkciók is megjelentek az új Gold Wingben, mint a beépített iPod® csatlakozó és már számítógépre is csatlakoztatható navigációs rendszerűn.

Igazat adunk Neked, ha azt gondolod, hogy a Gold Wing a legjobb túramotor a világon. És megint csak nem tévedsz, ha azt mondod, hogy az új Gold Wing még jobb.

 

Gold Wing Túratervezõ



A Honda jóvoltából mostantól az otthoni számítógépeden készített útiterveidet feltöltheted a Gold Wingedbe beépített navigációra, sőt mások is járhatnak a Te utadon, mert terveidet megoszthatod barátaiddal és Te is tölthetsz le tőlük. (2011 márciusában pedig beindul a Honda túratervező weboldal is.) Észre fogsz venni más fejlesztéseket is, mint a túravezetés és a kereszteződés funkció. Emellett az új GPS vevő gyorsabban dolgozza fel a műholdas jeleket is.

 

 

Minél több, annál jobb



A Hondánál újragondolták a karosszéria tervezést. A Gold Wing karosszériája fokozottan védi a menetszéltől a lábat és az ülés új anyaga, valamint az iPod® csatlakozó is azt a célt szolgálja, hogy kalandjaid még élvezetesebbek legyenek. Az XM® rendszer jóvoltából pontos információkat kaphatsz a forgalomról és az időjárásról, így mindig olyan helyeken motorozhatsz, ahol süt Rád a Nap. Az XM Radio, Nav Traffic és a NawWeather funkciók a 2012 Gold Wing Audio Comfort Navi XM, 2012 Gold Wing Audio Comfort Navi XM ABS, és a 2012 Gold Wing Airbag modellekhez járnak. Az XM Radio használatához az elsõ 90 napot követően előfizetés szükséges.

 

 

A legújabb Gold Wing Négyféle felszereltségi szinttel rendelkezik



Az új Gold Winget négy különböző felszereltségi opcióval lehet megrendelni, olyan különféle exkluzív lehetőségekkel mint: Premium Surround Audio; XM® Radio navigációval, forgalom és időjárás információval. Emellett túratervezőt, keréknyomás-figyelő rendszert, ABS-t, fűtött ülést lehet találni az egyes Gold Wing modellekben. A Honda külön figyelmet szentelt annak, hogy minden egyes Gold Wing modell légzsákkal is fel legyen szerelve.

 

 

 

 

(Még több fotó a galériában. Kattintson a képre!)

 

 

 

 

 

 

 
 
team PiaRsoft - webdesign, CMS weboldal készítés, eCommerce (webshop), domain regisztráció, hosting, Google optimalizáció (SEO), on-line marketing (SEM)